Allemaal leuk en aardig natuurlijk om samen zo’n traject in te gaan maar daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. De kachel moet hier tenslotte ook roken en er gaat een hoop tijd zitten in de begeleiding naar de race toe.

 

De kosten voor het 180 dagen traject bestaan uit een deel maandelijks kosten met daarnaast kosten voor de optionele 1-op-1 of groepssessies.


Vaste kosten
Voor de begeleiding, het maken van trainingsschema’s en het fungeren als klankbord voor al je vragen, hanteren wij een vast bedrag per maand. Dit bedrag wordt bij aanvang van het traject voor de volledige 6 maanden in rekening gebracht.

Kosten per maand: €75,-
Totaal voor het traject: €450,-

 

Kosten per individuele trainingssessie

Tijdens een individuele trainingssessie, gaan we samen op pad en zal er aandacht zijn voor techniek maar zal de gelegenheid ook aangegrepen worden om te overleggen. Hoe voelen de trainingen? Hoe gaan we verder en zijn er zaken die je wilt aanpassen? Een trainingssessie zal ongeveer anderhalf uur in beslag nemen.

Kosten per sessie: €55,-

 

Kosten per groepssessie

Alhoewel mijn voorkeur uitgaat naar individuele sessies kan een training met een kleine groep van maximaal 4 personen extra stimulans en inzichten geven. Een groepssessie zal ongeveer anderhalf uur in beslag nemen.

Kosten per groepssessie: €45,-

 

Begeleiding tijdens de race

Ben je op zoek naar iemand die jou ook tijdens de race tot in de puntjes verzorgd? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik zal je gedurende de hele race op de hoogte houden van de stand in de wedstrijd en zorgen dat je op tijd de juiste voeding en materialen krijgt.

Kosten racebegeleiding ongeveer: €250,-
(deze kosten zijn afhankelijk van het soort race en de locatie)

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw.

Lijkt het je wat om het 180 dagen traject te volgen? Neem dan zeker even contact op met mij, Martijn Verhaeg, zodat we nader kunnen kennismaken.

MTB Masters
Contactpersoon: Martijn Verhaeg
Ophoviuslaan 100
5212 AR ‘s-Hertogenbosch

Telefoon: 06 – 55 71 68 06
Stuur een bericht via WhatsApp
E: info@mtbmasters.nl

instagram.com/mtbmasters
facebook.com/mtbmasters
twitter.com/mtbmastersnl

MTB Masters is een onderdeel van Cookin’ BV